torsdag 29. april 2010

Joggebukse og joggedress

Heldigvis har mini på 2 måneder en saftig cowboystrekk på formiddagen slik at mammaen kan ha en date med symaskina. Skulle sy joggedress til en liten mann som fyller 1 år. Brukte mønster fra stoff og stil (ikke det beste mønstret må sies), men den ble så stor at storgutten her i huset fikk den i stedet. Stoff fra Hilco (sydilla.no)

Tegnet av en bukse og laget mønster selv, det ble mye bedre. Herlig velur fra Hilco. Fantastisk stoff, det blir det nok flere plagg av det til begge småguttene i huset. Så dette blir barnehagebukse til lille Noah.
4 kommentarer:

  1. Så fine! Flott at G fikk seg en dress isteden da når mønsteret ikke stemte helt! Og veolurbuksa ble jo knall! Du er flink! Kommer du hit på buksekurs første helga på juni kanskje? Og får jeg bruke bildene i galleriet på Sydilla?

    SvarSlett
  2. Det ha vært knakanes artig å vært på kurs, men det bli litt vanskelig å få det tell desverre. Du må gjerne bruk bilda ja .)

    SvarSlett
  3. Så deilige barneklær du har sydd! Håper jeg kan bli så flink en dag. Har nettopp kjøpt meg symaskin og surfer rundt på nett etter ideer :) Ha en fin kveld.

    SvarSlett