torsdag 14. mai 2009

Prøver å sy litt.


Jeg er en hobbyperson, men for tiden lei alt jeg holder på med, så min svigerinne (http://vimse-gumman.blogspot.com/) fikk meg til å prøve å sy, noe som hun er lettere avhengig av. Når hun klarer så må da vel jeg også klare tenkte jeg:) På stoff og stil bestilte jeg mønster og stoff til å sy regnjakke, ikke nå småtteri til nybegynnerprosjekt, men da lærer man vel....?

Her er symaskinen, mammas maskin som må til pers.


Skal dette bli jakke......????? Det så vanskeligere ut enn det egentlig var, men må finne en måte å sy krage og gjerne hette som dekker mer enn den som var med mønstret....


Snille Venke sendte meg mønster og stoff for å sy bukse til lillemann for å bli litt inspirert, og det ble jeg. Iløpet av en kveld var buksa klar til bruk. Fulgte ikke oppskrifta helt må innrømmes for jeg vet ikke hvordan man rynker eller stikker en strikk, men med litt inprovisasjon gikk det da bra. Syns den ble veldig fin selv. Har ikke tenkt på mønstret i stoffet så ene foten går rutene ene veien og motsatt på andre fot.
4 kommentarer:

 1. SÅ FIIIIIN! HVa mener du med "når hun klarer så må da vel jeg også klare det"???!!!!!! &%%$&$&#%#"#### ;) Gleder meg til å se utvikling i regnfrakkprosjektet og flere bukser til grabben:)

  SvarSlett
 2. hehe, e skjønt det der kom;) du va nybegynner da du starta å sjå ka du har fått til! Reine skredderen.

  SvarSlett
 3. THIHI! Ro ro til fiskeskjær - men jeg godtar den og føler meg smigret! :)

  SvarSlett
 4. Neeeida ikke nå roing her;) men du avanser fort, fra å ikke ha tatt i en maskin på mange år tell å skal begynn å sy bilmønster har det ikke gått mange månedan;)

  SvarSlett