søndag 22. november 2009

Julekjolen er endelig ferdig.

Nok en gang et prosjekt jeg følte kunne vokse over hodet mitt, men en porsjon tålmodighet, oppfinnsomhet og gode hjelpere fikk jeg det ferdig. Siden jeg fikk stor-mage til jul bestemte jeg meg for å sy min egen (mamma)julekjole. Brukte dette mønstret fra Stoff og stil. Endret det litt (med god hjelp av svigermor), ville ikke ha det rynktete over brystet og kortet ned beltet i midjen da det ville komme i veien for magen.


Slik ble resultatet. Må si meg fornøyd selv. Må innrømme at jeg ikke skjønte alt som sto i forklaringen på møsntret så jeg lagde min egen måte å gjøre det på. Svigermor hjelp meg å prøvesy i foret for å se fasongen, men tror ikke hun skal få se hvordan det ser ut på ranga etter jeg selv har vært på ferde og sydd det ferdig. Mamma hjalp til å få det fint bak (fant ut at de var vanskelig å se hvordan det ble bak når jeg ikke klarte å se meg selv bakfra) og å legge opp kjolen.

Lillemann i magen passet i kjolen:)
Min aller første glidelås, veldig fornøyd med den.

5 kommentarer:

 1. WOW!!!! Du er flink!! Den ble helt utrolig nydelig! Er råimponet over det du har fått til! Sikker på at det ikke var kjole og draktsøm du gikk på videreågende...???
  Og så fin mage du har fått!! :)

  SvarSlett
 2. Wow, det må jeg sannelig si... Hvis du er nybegynner, så er du en veldig dyktig en, hvertfall. Kjolen var nydelig!

  SvarSlett
 3. Så flink du har vært.. Kjempenydelig kjole :D

  June

  SvarSlett
 4. Å så nydelig kjole, passet perfekt til deg!!:) Nyyyydelig mage også....Klem Marianne

  SvarSlett