torsdag 30. september 2010

I en 2 årings verden

2 åringen vi har i hus holder på å slutte med bleier. Det drøyer å få han helt bleiefri, og spesielt nummer 2 er vanskelig for han har ikke tid å sitte på do å prøve. Løsninga er klistremerker. Festet en plastlomme på veggen på badet i hans høyde og hver gang det kommer noe stort på do får han et klistremerke. Har vært på Nille og kjøpt Scrapbookingklistremerker.

Slik er det blitt en hel liten verden på badeveggen vår. "mammahøna følger kyllingene på skole", "løva og dinosauren sparker fotball". den andre dinosauren spiser kjeks, men romskipet spiser is". Siden de er festet på plast kan de flyttes på og det er greit for hver gang det kommer et nytt klistremerke må historien endres, det er nemlig dinosaurene som har hovedrollen og de skal få være med det nye som kommer. Skjønne store gutten vår.





mandag 27. september 2010

Ulldress er fint når man har kalde gulv.

Minstemann er aktiv og suser rundt på gulvet. Vi har det rimelig gulvkaldt og da er det godt å få på han ull så han ikke blir så kald mens han er på gulvet.

Denne dressen er sydd i ulljersey og ribb fra Sydilla, mønstet er et endret heldressmønster fra onion. Men har nå lært meg hvorfor det finnes egne trykknapper til jersey, et lite uhell som måtte lappes.

onsdag 8. september 2010

En følelse av 70 tallet

Jeg har alltids ikke opplevd 70 tallet, men denne buksa gav meg assosiasjoner dit.
Selebukse i brun babycord til minstemann. Mønster fra Ottobre, med litt endringer blir det kanskje enda bedre neste gang, men god og romslig til en krypende kar med bleierumpe.
Traktorknapper må man ha !


Actionbilde.
Måtte jo ha orange body under :)

Mønster, babycord og knapper fra Sydilla



torsdag 2. september 2010

Nydelig hjemmelegde knekkebrød

Etter en superkoselig lunch hos en venninne med dertil fantastiske knekkebrød måtte jeg bare hjem å prøve selv. Jeg er absolutt ingen baker, men dette fikk jeg til :) Kjempegodt og så fort gjort (og sikkert veldig sunt).



Må bare vise fram hettegenseren jeg sydde til storgutten i går. Størrelse 98. Mønster fra Ottobre (må innrømme at jeg er blitt VELDIG glad i de mønstrene, selv om jeg til nå bare har turt å prøve de som ser enklest ut). Isolig og stripete ribb fra Sydilla, stjernestoff fra Stoff og stil.

(Må virkelig bli flinkere å ta bilder av klærne jeg syr, fargene blir ikke helt rett her...)