mandag 21. juni 2010

Mens jeg venter på mer ---

Mens jeg venter på pakke fra sydilla med mer stoff tenkte jeg det var tiden å gjøre ferdig noen halvferdige prosjekter.

Her en en nattdrakt, mønster fra et gammelt Alt om Håndarbeide, stoff fra Stoff og stil. Lillebror var blitt for stor for den da den endelig ble ferdig. Så nå er det bare å vente i spenning å se om noen jeg kjenner får en gutt snart :)

Også nattdrakt, samme mønster men med ribb på armer og ben. Stoff fra sydilla. Ikke helt fortrolig med fasongen på disse, tar med stor takk imot tips på bedre mønster :)


Bilbukse, et av mine første prosjekter som endelig fikk på ribb på ben og midje. Etter prøving var den akkurat passe til lillebror (da buksa ble påbegynt var han ikke påtenkt en gang så noen ting tar lang tid).


mandag 14. juni 2010

Onepiece og flere luer

Hiver meg på onepiece-bølgen. Utrolig kult til småttiser synes jeg, men ville ikke kledd det på meg selv. Sydde denne til 2åringen i huset. Herlig behagelig. Mønster fra symagasinet (med litt endringer). Nydelig Isoli og kjempefine strykebokstaver fra sydilla.no.





Jeg fikk faktisk spørsmål om å sy knytelue til en liten kar, det var veldig gøy. Tar gjerne imot flere bestillinger. Dette er i jungelstoff, også fra sydilla.






torsdag 10. juni 2010

Luer i lange baner

Hadde noen fortalt meg for et år siden at jeg skulle bli i ekstsase over å få en pakke tøy i posten hadde jeg nok ledd rått, men det var akkurat det jeg gjorde da pakken fra http://www.sydilla.no kom i går. Jeg hadde bestilt mønster fra Onion med flere luer og votter, dette er knyteluer som var så raske å sy at at jeg sydde 3 på en halvtime.


Veldig store størrelser da, den jeg sydde til minstemann (str 6 mnd) ble passe til størstemann og den jeg sydde til størstemann (str 2 år) gav jeg bort til nabogutten på 6 år. Nå har pappaen hans ønsket seg likens lue som sønnen og den saken tar jeg jo glatt :)

Her er minstemann i huset i sin nye lue.


Må bare skryte litt av fine plassen min :) Her er fra trimløypa mi som starter bak huset og ender her etter 20 minutter.


torsdag 3. juni 2010

Babypledd og bleiepose

Jeg er så heldig at jeg ble tante til ei nydelig lita jenta denne uka. Endelig har jeg ei jente å sy babyting til (gøy å sy til guttene mine, men det er jo gøy med litt avveksling). I barselgave fikk de babypledd og bleiepose.


Pleddet er sydd av prikkete fleece fra stoff og stil og brun velour fra Hilco sydilla.


Bleieposen er et mønster jeg har hentet hos unepune som jeg bruker mye i barselgaver og fyller med bleier, våtservietter og engangs stelleunderlag (enkelt siden jeg bruker dette selv ;) Muffins stoffet er fra sydilla

onsdag 2. juni 2010

Ellen Sand har giveaway


En boks med ord

Etter et besøk på butikken TreL i Bodø så jeg en slik boks og fikk oppskrift på å lage. Laget den til nabojenta sin dåp istedet for kort, men små dikt om å være liten inni. Utrolig morsomt å lage, det blir nok flere sånne.